sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Vuorotteluvapaa alkaa...

Olen perjantaina jäämässä pitkäaikaiselta työpaikaltani vuorotteluvapaalle. Tarjoan kaikille jo keskiviikkona kakkukahvit, koska en pidä kovin virallisista tilaisuuksista, jollainen siitä perjantaina saattaisi helpommin tulla, koska poistun ovesta suurin piirtein heti kakun jälkeen. Kaikista helposti tuntuu silloin, että pitäisi sanoa jotain elämää suurempia kohteliaisuuksia.

Mietin ylipäätänsä, miten keskiviikkona voisin kertoa - kliseisiin sortumatta - että kaikki työtoverini ovat hyvä tyyppejä. Tulin siihen tulokseen, että tilanteen niin salliessa voisin sanoa vaan yksinkertaisesti totuuden: olette kaikki hyviä tyyppejä, kaikki erilaisia, mutta mukavia kukin omalla tavallaan. Siitä syystä töissä on ollut niin  mukavaa kuin töissä vain voi olla.

Siitä tietysti pulpahti mieleeni, että jos olisin Darth Vaderilla töissä, niin tilanne olisi paljon hankalampi. Pitäisi varmaan sanoa, että olette kaikki tosi ilkeitä ja pahoja tyyppejä. On ollut tosi mukava tehdä töitä kanssanne. Silti huomaisi, kun kuuntelijoista suorastaan huokuu läpi, että mitä se yrittää meitä imarrella, lähtis jo meneen.

No, edessä on pitkä vapaa, mieli hieman haikea, mutta minun kannaltani tämä ratkaisu oli tehtävä. Odotan mielenkiinnolla uusia seikkailuja - aamuisella lehdenhakureissulla ;) Tuleekohan minusta parempi ihminen?

Näkymä entisen työhuoneeni ikkunasta myöhäisenä iltapäivänä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti