maanantai 8. joulukuuta 2014

Lähtö - Thaimaa

Eilen viimeinen työpäivä puoleen vuoteen, vuorotteluvapaa alkoi. 

Nyt matkalla Thaimaahan, Phuket ja siellä aluksi viikko Patong Beachillä.

Kohta 10 tuntia koneessa. Matka meni sinnitellen, paikat olivat täysin erilaiset kuin varauskartassa annettiin ymmärtää. Olimme varanneet peräkkäiset paikat, kun kartan mukaan niiden piti ollla yksittäisiä paikkoja. Kolme riviä istuimia niissä kuitenkin oli. Onneksi tällä kertaa vieruskaveriksi valikoitui aika kivannäköinen nainen.

Kun lopulta laskeuduimme odottelimme vielä koneessa puolisen tuntia paikkaa lentokoneen tuubiin matkustajien purkamiseen. Sen jälkeen vietimme reilun tunnin passijonossa ja vielä noin 45 minuuttia bussissa kahta viimeistä matkustajaa odottaen.

Moottoritiellä olimme vielä ruuhkaan pysähtyneenä ylimääräiset puoli tuntia ja ensimmäisessä hotellissa odottelimme toiset reilu puoli tuntia jonkun matkustajan matkatavaroita. Kun pääsimme lopulta hotelliin väsyneinä, hikisinä ja nälkäisinä meitä pyydettiin aulassa vielä odottelemaan hotellin johdon infotilaisuutta kymmenen minuuttia, karkasin paikalta huoneeseeni välittömästi :)

Hotelli oli Banthai Beach, aika erikoiset aulatilat, yksi seinä oli täysin avoin.
Thaimaassa oli kuumaa ja kosteaa! Merivesi oli LÄMMINTÄ!

Ensimmäisen illan ateria viereisessä ravintolassa oli hyvä, kanaa ja cashew-pähkinöitä. Patong Beachin iltaelämä vaikutti vilkkaalta, rantakävelyllä vielä katselin ja kuuntelin tovin, kun rotat tappelivat roskiksessa :)

Odotettavissa seuraavina päivinä: uintia, kuntosalia, olutta, cafe lattea, rantalaskuvarjoa, hierontaa, sukellusta ja lueskelua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti