keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Kosken rannalla

Tillikka lauantai-ilta puoli seitsemän maissa, sali lähes täynnä. Nyky Tillikka ei enää ole leimallisesti opiskelijaravintola, jollaisena opin sen tuntemaan, sisällä kaikenikäistä porukkaa. Matkan varrella paikan luonne on tosin muuttunut useammankin kerran juhlavammasta teatteriravintolasta rennompaan illanviettopaikkaan.

Ruokalista konstailematon ja perinteinen,  ei pöytäliinoja, aika rento meininki. Tilasin kanaleivän, jonka laittaminen kesti reilusti yli puoli tuntia. Annos oli aika hyvä, ehkä vähän mössöinen kokonaisuus, tosin nälkäkin oli mahtava.

Jälkiruuaksi kahden suklaan kakku jäätelöllä. Kakku oli kova ja aika viileä, annokseen kuuluva hillo ilmeisesti mustaherukkaa, ei kovin mieleenjäävä annos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti