sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Italialaista, ei pizzaa

Ristorante Perla. Lauantai-ilta puoli seitsemän maissa. Markku Pirin suunnittelema pienehkö vaaleasävyinen ja valoisa ravintolasali oli puolillaan. Viimeksi käydessäni muistan ajatelleeni, että tuolle tilalle pitäisi tehdä jotakin ja olen samaa mieltä edelleen.

Tilasin härän fileen ja juomaksi Peroni, italialaista vaaleaa olutta. Palvelu oli hyvää ja ruoka maukasta ja hienosti esillepantua. Annoksessa oli sieniä ja latva-artisokkaa lisukkeena, hinta 32 euroa. Vatsan täyteen saaminen edellyttäisi ainakin minulla tosin myös alkuruuan tilaamista.

Jälkiruuaksi suklaakakku jäätelöllä, ulkoasultaan todellinen taideteos ja makukin hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti