sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Madrid - päivä 5

Aamupalalla taas maha täyteen ja Santiago Bernabeulle metrolla. Ostin lipun turistikierrokselle; 19 euroa, jolla pääsi tutustumaan stadioniin monilta puolilta. Real Madridin museo oli vaikuttava multimediaelämys, kylmät väreet kävivät selkäpiissä.

Mukava oli myös nähdä pelaajien pukuhuoneet, ei mitenkään hirveän ylellistä, mutta erittäin toimivan ja siistin näköistä. Sokerina pohjalla istuminen Realin vaihtopenkillä, epäilemättä jalkapallourani huippuhetki.

Kävellen stadionilta kohti hotellia, matkalla piipahdus erittäin mukavassa kahvilassa, kävelyä reilu kolme kilometriä.

Matkalla poikkesimme vielä Museo Sorollassa, joka on taiteilijan kotitaloon perustettu museo osoitteessa General Martinez Campos 37. Pääsylippu 3 euroa, pidin tauluista, ilmapiiristä ja mittakaavasta, plussana vielä hieno pienehkö puutarha.






















Illallispaikan löytäminen oli taas hankalaa, tällä kertaa päädyimme Gran Vian pohjoispuolella olevaan paikkaan nimeltä De. Siisti paikka, hyvin halpa ja espanjankielentaito olisi taas ollut tärkeää, kukaan ei osannut sanaakaan englantia ja ruokalista oli espanjaksi. Ruoka oli ok, mutta ei ihan sitä mitä hain. Ikkunasta oli ruokailun aikana mahdollisuus seurata maailman vanhimman ammatin harjoittajien prospektien etsintää.

Lopuksi vielä poikkeaminen täpötäyteen pubiin, jossa iso tuoppi maksoi
1.50 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti