lauantai 30. marraskuuta 2013

Madrid - päivä 6

Metromatka Salamancaan. Kävellen keskustassa sijaitsevaan puistoon Parco de Retiroon, jossa nautin hetken auringosta samalla seuraten katukaupustelijoiden ja poliisin kissa-hiiri leikkiä. Poliisi taisi voittaa tämän erän, koska myyntipisteitä ei ehditty koskaan perustaa.

Parco de Retiro - keskusaukea

Parco de Retiro -sisäänkäynti

Parco de Retiro -pääsisäänkäynti


Matkaväsymys jo hieman painaa, lounas El Corte Inglesin seitsemännessä kerroksessa olevassa ravintolassa. Ateria oli tosi hyvä, ilmeisesti muutkin olivat sen huomanneet, koska ovella oli lounasaikaan pitkä jono.

Taideteos sillan alla - aika outo paikka.


Viimeiset ostokset ja hotellille päiväunille. Ennen illallista vielä kävelylenkki kahville Gran Viaa länteen. Illallispaikan löytyminen on osoittautunut hyvin vaikeaksi, perinteisiä ravintoloita on hyvin harvassa, madridilaiset viettävät iltaansa erilaisissa tavernoissa ja cervecerioissa nauttien samalla erilaisia sämpylöitä ja tapaksia.




Illalla käännyimme heti ensimmäiseltä pienen pieneltä kujalta oikealla ja päädyimme pikkukadulle, jossa oli paljon ravintoloita. Päädyimme sisälle heti ensimmäiseen nimeltään Cornucopia - Food and Art Restaurante.



Paikassa oli moderni pirteä sisustus, punaiset seinät, musiikki soi aika lujalla, mutta paljon hyviä kappaleita. Alkuruuaksi Vegetarian soup, joka oli erinomaista ja grillattua parsaa ja juustoa karamellikastikkeessa, joka oli erilainen makuelämys.
Pääruoka possun sisäfile vuohenjuustolla täytettynä omena- ja karamellikastikkeella oli loistava! Paras ateria Madridissa.





 






Huomenna siis takaisin Suomeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti