sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Intialaista Näsilinnankadulla

Sunnuntailounas Nanda Devissä.  Kivan oloinen tumma sisustus. Asiakaspaikkoja reilu parikymmentä. Vähän kello yhden jälkeen paikka oli puolillaan ihmisiä.

Tilasin Murgh Tikka Masalawalan eli jogurtissa ja mausteissa marinoitua tandoorikanaa perinteisessä kermaisessa sarviapilalla ryyditetyssä mausteisessa tomaattikastikkeessa, hinta noin 17 euroa. Lisukkeeksi Naan-leipää (2,50 euroa).

Palvelu oli asiallista ja miellyttävää. Ruoka oli maukasta ja lämmin Naan-leipä aivan yhtä hyvää kuin muistelin sen olevan. Tilattaessa tarjoilija erikseen kysyi vielä ruuan halutun tulisuusasteen.

Jälkiruuaksi Mangojäätelöä paistettujen mansikoiden kera.

Pidin kokonaisuudesta

Paistettuja mansikoita ja mangojäätelöä.Nam!

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti