perjantai 25. heinäkuuta 2014

Yhteissyömistä Bulevardilla

Helsinki. Yöpyminen hotelli Albertissa. Illallinen Boulevard Social-ravintolassa Gaijjinin vieressä. Molemmilla sama omistaja Tomi Björck.

Pöytä ulkona terassilla viimeisten auringonsäteiden kohteena. Ravintolan clue on sosiaalinen syöminen eli kaikki annokset jaetaan pöytäkunnan kesken.

Aluksi tilasin kaksi alkupalaa Snacks-listalta: pikkupizza ja pikkuhampurilainen. Nämä ovat siis tosi pieniä maistiaisia, vain pari suupalaa - herkullisia kuitenkin. Snacksit olivat hinnaltaan noin viisi euroa.

Varsinaiseksi pääruuaksi kanavarras tyyliin shish kebab pita-leivän kanssa. Annos oli kahdelle aika suuri, maistui erittäin hyvin.

Tarjoilija tarjosi mahdollisuutta vaihtaa lautaset ensimmäisen pääruuan jälkeen, kiva mahdollisuus, etenkin jos ruuat poikkeavat paljon toisistaan.

Viimeinen annos oli Black Angus- lihaa papupedillä. Tämä ei ollut minun makuuni, lihaa ei ollut paljoa ja annos oli muutenkin hyvin rasvainen.

Pääruuat olivat hintatasoltaan jonkin verran alle 30 euroa. Palvelu hyvää, ehkä niukasti jopa liian näkyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti