perjantai 7. helmikuuta 2014

Puerto de la Cruz - päivä 2

Aamulla herätys kohtuullisen aikaisin lomapäiväksi. Aamupala oli aivan loistava, smoothiet ja munakkaat tehtiin tilauksesta. Tilasin munakkaan kinkulla ja juustolla, koska uskallan heittäytyä tuntemattomaan :) Munakas oli herkullinen eikä aamupalalta puuttunut mitään muutakaan. Varmasti yksi parhaista aamupaloista koskaan.

Aamiaisen jälkeen kiertelimme katselemassa hotellin puutarhaa. Sen eteen oli tehty paljon töitä, hyvin vaikuttavaa, vaikka en mikään viherpeukalo olekaan.

Kuntosali taas kerran lievä pettymys. Muutamia peruslaitteita puuttui ja painoja oli aika vähän. No, näilläkin tultiin toimeen luovuutta käyttäen.

Kylpylän puoli oli aika hyvä, altaita löytyi sisältä ja ulkoa. Saunojakin oli ainakin paria erilaista, höyrysauna ja japanilainen sauna. Minulle ei oikein käynyt selväksi, mitä eroa on japanilaisella ja suomalaisella saunalla, sisältä se vaikutti samanlaiselta kuin suomalainenkin - lukuunottamatta sitä, että kiukaan kyljessä oli japanilaisia kirjoitusmerkkejä. Vaikka japanilainen saunasanastoni sisältää Grand Canyonin kokoisia ammottavia aukkoja, luulen että siinä luki Helo.

Kuntosalin jälkeen auringonottoa, musiikin kuuntelua ja Econ Prahan kalmistoa lukemista.
Päiväkahville laskeuduttiin taas merenrantaan noin reilun kilometrin matka - takaisin ylämäkeä.
Illallinen hotellin italilaisravintolassa, jossa oli lievän kaaoksen tuntua. Neljä eri ihmistä kävi tekemässä juomatilauksen, lopputuloksena tosin vain kaksi olutta. Tilattu pizza iberiankinkulla ei lukeutunut parhaiden joukkoon, mutta energiaa siitäkin sai.

Hotellin puutarhasta.
Hotellin puutarhasta
Karpit odottamassa ruokaa hotellin puutarhan lammikossa.
"Kuu, tuo suuri kostean taivaan meren pullottava taikakala." Tulikohan tuo lainaus Hessen Lasihelmipelistä ulkomuistista ihan oikein...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti