perjantai 15. marraskuuta 2013

Madrid - päivä 3

Tukevan aamiaisen jälkeen suunta kohti Palacio de Los Deportesia ja Real Madrid vs. Bilbao Basket peliä. Pelipaikka oli noin reilun kolmen kilometrin päässä hotellilta, joten kävelin sinne.



Sain ostettua liput noin tunti ennen pelin alkua aika hyviltä paikoilta, 7. rivi lattiatasosta.





Peli oli Realin ylivoimaa, Mirotic ja Bourosis olivat vastustamattomia ja juoksivat pitkiksi miehiksi uskomattoman hyvin pitkin kenttää. Llull oli taas kerran nopea ja röyhkeä ja hyvin agressiivinen puolustaja, Sergio R. a.k.a Pedro huippuälykäs pointguard. Mumbru oli ylivoimaisesti Bilbaon paras, parhaiten tulitukea antoi latvialainen Bertans. Real voitti pelin selkeästi, vaikka antoi ykköspelaajillensa paljon lepominuutteja.

Pelin jälkeen kävellen läpi Salamancan kaupunginosan Pradoon. Matkalla poikkesin kahvilla hienossa kahvilassa nimeltä Vait.

Lippu Pradoon maksoi 7 euroa. Museossa on niin paljon tauluja, että niihin jotenkin turtuu ja kävelee vain nopeasti salista toiseen. Kuuluisin teos ehkä Velasquesin maalaus hovista, jossa taiteilija itsekin on mukana peilikuvana.



Hotellille Huertasia pitkin, piipahdus aika mukavassa jazz-baarissa nimeltä Central.

Illallinen pienessä baarissa, omistaja laittoi valot päälle, kun tulimme ruokasaliin. Paella Valenciana paistinpannulta oli kuitenkin kohtuullisen hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti