perjantai 9. elokuuta 2013

Valencia 1 - kesä 2013

Aamupalan jälkeen nopea pakkaaminen ja checkout Spa Porta Maris-hotellista. Taksimatka rautatieasemalle maksoi 7 euroa. Olimme asemalla hyvissä ajoin, turistiluokan liput Valenciaan maksoivat n. 56 euroa. Juna lähti Alicantesta aikataulun mukaisesti 11:09.

Meitä vastapäätä istui nuori mies vaimonsa ja hyvin nuoren vauvan kanssa. Lapsi ei päästänyt inahdustakaan koko matkan aikana - aika outoa...elossa se kuitenkin oli, koska pää liikkui ajoittain.

Hotelli Vinci Lys oli aika lähellä rautatieasemaa, ystävällinen vastaanotto. Hetki lepoa ja kaupungille. Lämpöä 34! Pysähdys tapas-ravintolaan nimeltä Orio. Tiskiltä poimitaan tapaksia mukaan - 1.95 kpl - tilataan juoma ja syödään. Hyvää!

Paluumatkalla iso olut, koska fyysisen valmentautumisen osalta leiri on päättynyt.

Hotellissa lepoa ja päiväunet, jonka jälkeen kevyttä shoppailua. Ruokapaikan löytäminen oli yllättävän hankalaa, koska ravintolat aukeavat vasta puoli yhdeksän maissa. Hotellin läheltä löytyi kuitenkin yksi - PipolAsador - jonne sitten päädyttiinkin. Nyt sitten jännittyneenä odottelen solomilloani... se oli hyvää, sopivasti paistettu ja maustettu. Illallisen jälkeen vielä yksi brandy Te&Cafe-kuppilassa. Päivä täytetty.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti