sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Lontoo 12.5.2013

Aamupala ja hidas kävely aurinkoisessa ja viileähkössä säässä Thamesin rantaan Westminsteriin. Takaisin Victoria Streetiä pitkin ja piipahdus House Of Fraserissa (tavaratalo). Ostin mukin ja kortin ja sain jo toisen keran todistaa englantilaista vieraanvaraisuutta. Postimerkkejä myytiin vain kuuden paketeissa ja koska halusin vain yhden, niin vanhempi miesmyyjä kävi hakemassa yhden omasta lompakostaan eikä suostunut ottamaan siitä maksua.

Hotellilla hetki ja sitten Cafe Latte Valeriessa ihan vieressä. Kahvin kanssa leivos, jossa oli kermavaahtoa - tingin tällä kertaa periaatteistani, koska paikka on aika suosittu - ja söin kermavaahdonkin.

Kolmen maissa lähdettiin kävellen kohti Westminsterin metroasemaa. Matkalla McDonaldsissa hieman välipalaa. O2:ssa olimme nyt hyvissä ajoin ja paikoillamme jo melkein tuntia ennen, ilman kolikkoja tällä kertaa.

Ensimmäinen peli pelattiin pienen yleisön edessä ja pelaajista paistoi pieni pettymys, siihen nähden ihan ok peli. Toinen peli oli hieno kokemus sekä pelillisesti että tunnelmaltaan, etenkin kun Barcelonan pelaajat saapuivat vielä samaan katsomoon.

Illalla vielä hotellilla pakkaamista ja checkout.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti