lauantai 20. heinäkuuta 2013

Lontoo 11.5.2013

Aamulla kävely Harrodsille. Sieltä Science Museumiin (selkeästi parempi kuin Valencian vastaava)

Metrolla Covent Gardeniin - metroasemalta ylös muuten 193 rappua, jos ei käytä hissiä - ja sieltä kävellen Sohoon, jossa pieni lounas Cafe Balans-kahvilassa: kanaleipä, joka osoittautui jättimäiseksi salaatti-, pekoni-, peruna- ja kanaleiväksi.

Edelleen kävellen Piccadilly Circukseen ja sieltä St. James Parkin kautta eteenpäin, kunnes jalat uupuivat ja mentiin brittitaksilla loppumatka. Taksimatka maksoi vähän alle 6 puntaa plus juomaraha.

Pitkän lepäilyn jälkeen hotellin ala-aulassa Samuel Adams - yllättävän edullinen, vain 3.70 - ja pitkähkö keskustelu Lontoon nähtävyyksistä tarjoilijattaren kanssa. Seuraavaksi metrolla - vaihto Green Parkissa - Leicester Squarelle, jossa syömään ensimmäiseen pizzeriaan, jonka nimi oli kai Piazza Pizzeria tms. Nimeä ei kannata painaa mieleen, koska ruoka eikä palvelu ollut kummoista. Margarita oli syötävä, mutta vähän rapeampi ja vähemmän öljyinen olisi ollut parempi.

Parissa pubissa vielä oluet, jonka jälkeen hotellille. Green Parkista oli otettava taksi, koska metroa ei koskaan näkynyt. Elusive Camelissä vielä yksi Fosters ja sitten nukkumaan.
ja vähän välipalaa kahviossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti