perjantai 31. lokakuuta 2014

Lontoo - päivä 2

Aamiaisen jälkeen metrolla Notting Hilliin ja siellä kävelyä vilkkaalla Portobello Roadilla, joka on siistimpi versio Camden Townista. Siistejä pikkukauppoja. Ostin töihin tuliaiseksi kahviin lisättäviä makusiirappeja, viisi eri makua lentokoneen käsimatkatavaroihin mahtuvissa pulloissa a' 50 ml, yhteensä 12 euroa.

Portobello Roadin värikkyyttä

Portobello Road, Secret Garden

Portobello Road, kaupan sisustajalla yhteyksiä ompelukonealalle?
Graffiteja, joissa on särmää


Sen jälkeen Westfield-ostoskeskukseen, jota myös Euroopan suurimpana mainostetaan. Kuinka monta suurinta voi olla? Minun mielestäni tylsä paikka.

Flowers in Westfield

Hotellin lähistöllä hakemassa ruokapaikkaa, joka osoittautuikin vaikeaksi: suurin osa ravintoloista oli kiinni sunnuntaina. Yksi mukava kuitenkin löytyi Fall in Love, samantyyppinen paikka kuin eilinen Bills. Ruuaksi Crispy chicken flatbread. Vaikutti rieskalta, jonka päälle oli ladottu pekonia, kanaa ja salaattia bbq-kastikkeella. Ihan hyvää.

Illalla mentiin pubiin ja syömään Covent Gardeniin. Ilma oli hyvä pieneen kävelyyn, lievä syksyn tunnelma, hämyiset katuvalot, paljon pieniä kauppoja ja kahviloita, pudonneet värikkäät lehdet ja kadunvarren vanhat isot puut antoivat oman tunnelmansa tälle kävelylle.

Illalliseksi pizzaa Prezzo-ravintolassa lähellä Leicester Squarea. Hyvä pizza ja italialaista. Pubissa olueksi Autumn Dawn. Maukasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti