sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Puerto de la Cruz - päivä 6

Aamupalan jälkeen Santa Cruziin. Ensin taksilla bussiasemalle (4 euroa) ja sitten bussilla 101 kohti Santa Cruzia. Bussilippu maksoi 5 euroa. Bussikuski katsoi minua merkitsevästi ja sanoi non diretto. Ajattelin kuitenkin kokeilla sitä, koska Santa Cruziin oli matkaa vain 38 kilometriä.
 
Alkumatkasta näin kuinka erään kylän kaduilla eteni autonominen pikkuvuohiyksikkö, jossa oli noin 50 jäsentä. Sain pikaisesti napattua kuvan bussin ikkunasta, hauskan näköinen porukka, joka ilmeisen hyvin tiesi mihin oli menossa.

Vuohia Orotavan kaupungissa
Noin tunnin bussimatkan jälkeen olimme vasta puolivälissä, joten hyppäsin bussista pois ja otin taksin kadun toiselta puolelta. Tästä vartin päästä astuin ulos Santa Cruzin keskustassa, 20 euroa köyhempänä. Aikaa on rahaa, kuitenkin:)

Kävelin aika vilkasliikenteisen ostoskadun päästä päähän, vesi, kahvi ja juustosämpylä leipomon kahvilassa maksoi vain muutaman euron. Lisää kävelyä isoon El Corte Inglesiin ja sen lähistöllä sijaitsevaan ostoskeskukseen - Le Meridiano, jonka läpi voimia riitti enää pikakävelyyn. Taksilla takaisin satamaristin kaupunkiin, hinta noin 40 euroa.

Santa Cruzin kauppakujalla

Naisia jonossa Santa Cruzissa moottoritien ylittävällä sillalla
 
Converse Santa Cruzissa
Seitsemäs salitreeni ja kylpylään. Kylpylässä, tarkemmin japanilaisessa saunassa eräs mies istahti muina miehinä alasti lauteille. Hänen peräänsä tuli vanhempi rouva joka miehen nähtyään ymmärrettävästi meni hämilleen, mutta ei heti tohtinut poistua.

Illallinen Jardin del Botanicoa vastapäätä Terrazza del Botanicossa. Pihvi eräänlaisilla paistetuilla perunoilla (14 euroa) oli erinomainen ja ilmapiiri mukavan moderni, palvelu hymyilevää ja tehokasta. Paras ruokailukokemus toistaiseksi Puertossa.

Hotellin edusatlla syömään mennessä

Terrazza del Botanico-ravintola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti