Lauantai-illallinen ravintola Le Potissa. Paikalla sijaitsi ennen espanjalaistyyppinen ravintola Sevilla, joka nyt siis on vaihtunut maalaisranskalaiseksi itseään mainostavaksi Le Potiksi
Lauantai-iltana kello kuuden maissa paikka oli noin puolillaan. Ulkona oli jäätävän kylmä ja sisälläkin hieman viileää. Sisustus oli mielestäni hieno, erityisesti jäivät mieleen katosta roikkuvat lasiruutuikkuna ja vanha ovi - upean näköisiä yksityiskohtia.
Palvelu oli hyvää, ruokalistan tarjottavat ei ollut kyllä minun makuuni. Aika eksoottista tälläiselle maalaissuomalaiselle ja oli vaikea löytää mieleistä purtavaa. Valitsin lopulta entrecoten ja lisukkeeksi perunapyreen. Alkuruokana vihersalaatti ja leipä, aika perusannos, visuaalisesti miellyttävä kuitenkin,
Pääruoka oli hyvin valmistettu ja maukas, mutta entrecote ei kuitenkaan ole minun mielilihaani.
Ympäristö kaiken kaikkiaan miellyttävä ja mukavan näköinen ja palvelu toimii, mutta ruokalistalta minun oli vaikea löytää mitään mieleistä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti