Illallinen saman kadun varrella sijaitsevassa Parrilla-ravintolassa.
Sisäfile (solomillo) ja olut valmistavat seuraavan päivän
nautintoihin.
perjantai 8. marraskuuta 2013
Madrid - päivä 1
Lähtö Madridiin kello 17:00 aikataulun mukaisesti. Catering-lakon vuoksi
lennolla tarjoiltiin vain ruisleipää juustolla ja kinkulla, mutta sekin maistui.
Puhelinkin alkoi kiukuttelemaan eikä musiikin kuuntelu enää onnistunut, mutta
mitäs siitä, iPad toimii aina.
Lennon jälkeen taksilla hotelli Preciadosiin, matka kesti vajaan
puoli tuntia ja maksoi noin 35 euroa. Majoittautumisen jälkeen hotelliin
ilmaisesta minibaarista nautitut tuoremehu ja olut virkistivät mukavasti.
Ensimmäinen meidän kohdallemme osunut hotelli, jossa tälläinen oli mahdollista.
Preciados oli muuten TripAdvisorissa Madridin neljänneksi parhaaksi arvioitu
hotelli, eikä silti mitenkään erikoisen kallis.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti